Cégünk a Best Universal Kft. egy 2006 óta működő és folyamatosan fejlődő kandalló építő, és forgalmazó vállalkozás.
Célunk, mindenki igényének megfelelő, zártrendszerű kandallók értékesítése, és kivitelezése.

Az ilyen jellegű építmények tervezése során, figyelembe kell venni az ésszerűséget, környezet adta lehetőségeket és a reális árakat.

Nézetünk szerint a kandalló ma már nem luxus, hanem az egyik ésszerű fűtési alternatíva.
Napjainkban a magas energiaköltségek miatt, már nagyon sok háztartásban megtalálható a klasszikus fűtési mód, a kandalló.

Nem véletlen, hogy oly sok család választja ezt az alternatív fűtést, hiszen a hideg borús téli napokon a tűz lángoló játéka melegséget, és jó hangulatot varázsol az otthonokba.
Elképzeléseit a fűtéstechnikai szabályok betartása mellett igyekszünk megvalósítani.
Ily módon, a kandallót együtt tervezzük, Ön és Mi.

Tapasztalt kollégáink segítenek Önnek, a legmegfelelőbb tűztér kiválasztásától az álmai kandallója megvalósításáig.
A jelenleg elérhető kínálatunk több száz különböző stílusú kandalló építményt tartalmaz. Ezen kívül természetesen bármilyen kandallót megépítünk, melyet Ön elképzel és a helyi adottságok ezt lehetővé teszik.
Szeretnénk, ha közös munkánk gyümölcse, otthona esztétikus és egyben praktikus dísze lenne.

Az általunk forgalmazott zárt kandallóbetétek a mai kor elvárásainak magas szinten megfelelnek, nagyon jól szabályozhatóak, egyes típusok egy megrakással akár fél napig is működőképesek.

Minden tűzterünk rendelkezik Tüv, Süd minősítéssel.

Kandalló burkolataink márvány, gránit és homokkő anyagokból készülnek, melyeket előre gyártott formában szállítunk az építés helyszínére. Az előre gyártott komplett kandalló burkolat dobozban érkezik, 10-16 darabból áll, melyet kollégáink a helyszínen építenek össze.

A legtöbb luxus márvány kandalló építményünk importból származik. Partnerünk egy nemzetközileg elismert, magas szintű technikai infrastruktúrával rendelkező mintegy 200 főt foglalkoztató kőfeldolgozó üzem.

Termékeink melyeket Magyarországon kizárólagosan mi forgalmazunk, rendelkeznek a német TÜV Rhinland Euroqua ISO 9001 minőségbiztosítási szabvánnyal.

Galéria

Oszd meg ezt a posztot